DØGNSERVICE, SALG OG SUPPORT
Ring på 70 25 94 50

Vinrum

vinrum, køl, samsung

LAD DIN VIN VOKSE

I sit eget tempo. Temperaturen betyder utrolig meget for udviklingen af din vin. Med et klimaanlæg i et vinrum vil man kunne sikre imod store udsving og lade temperaturen ligge jævnt. Forskellige typer vin har bedst af forskellige temperaturer, men fælles for alle er at den skal være konstant og lav. Mellem 12 og 14°C er optimalt.

HVAD KAN VI TILBYDE

Vi laver løsninger til vinrum som passer dine behov. Om det er et større eller mindre rum, privat eller erhverv, så har vi en løsning til dig. Med flere forskellige typer anlæg kan vi tilpasse løsningen til et bestemt udtryk i interiøret. Skjulte kanal enheder, væghængte eller indbygget i loft.

Med en serviceaftale hos Dankøling sikre du lang levetid på dit anlæg. I tillæg til serviceaftalen tilbyder vi overvågning af anlægget og temperaturen.

UDFYLD NEDENSTÅENDE FORMULAR

* indicates required

Produkt brochure

Salgs Brochure


Info

Dankøling A/S

Islevdalvej 41
2610 Rødovre

70 25 94 50

Kunder

Bankoplysninger

Dansk Bank
3001 - 4140916994

Regninger skal sender på EAN:

EAN
5790002416187

Kontoudtog sendes på adm@dankoeling.dk

Certifikat

ISO 9001 Cerificeret

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Cookie- og privatlivspolitik
×

Menu

Ring op

Skriv til os