Få optimal drift med køling af serverrum

Gode råd

optimal drift med køling af serverrum

IT udgør rygraden i mange virksomheder. Ligeledes er det også afgørende, at din virksomheds servere fungerer optimalt og ikke overopheder. Det kan nemlig få store økonomiske konsekvenser for din virksomhed.

Derfor er det også en rigtig god idé at holde temperaturen i serverrummet stabil. Ellers kan det ende med et katastrofalt resultat.

Sørg for stabile temperaturer

Stabile temperaturer er nøglen til velfungerende servere, der ikke overopheder. Derfor er det også vigtigt at holde temperaturen i serverrummet på et fornuftigt niveau.

Der findes en del forskellige metoder til køling af serverrum. Hvilken én, der bedst kan svare sig, afhænger i høj grad af størrelsen på serverrummet. Eksempelvis er behovet for køling i små serverrum ofte ikke så stort, og her kan temperaturen ofte holdes stabil med en simpel aircondition.

Store serverrum betyder imidlertid mere udstyr, tætstående teknik og større varmeafgivelse. Derfor kræver det også en lidt mere indgribende indsats at holde temperaturen stabil.

Der findes dog stadig en del metoder. Én af dem er den såkaldte downflow-køling. Her opstilles en køleanlæg på gulvet i serverrummet, som hele tiden sørger for at nedkøling af serverne. Downflow-køling kræver selvsagt et indgreb i bygningen, da anlægget installeres i et forhøjet gulv i serverrummet. Metoden er dog yderst effektiv, og derfor kan den i høj grad betale sig i virksomheder, hvor der er brug for dedikeret køling.

Vurdering af behov

Hvis du har brug for en professionel vurdering af din virksomheds kølebehov, hører vi gerne fra dig. Hos Dankøling er køling af serverrum en af vores kernekompetencer, og vi har masser af erfaring med installation og servicering af køleanlæg.

Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg i din virksomhed, hvis du vil høre mere om køling af dit serverrum. Vi tilstræber altid at levere en grundig rådgivning og høj kvalitet – uanset opgavens omfang.

Udvalgte kunder

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Dankøling

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker rådgivning til en klima- eller køleløsning for din virksomhed.

Ring til os på 70 25 94 50