Klimaanlæg

Skab komfort med effektive klimaanlæg

Klimaanlæg på arbejdspladsen

Mange medarbejdere tilbringer hele dagen på et kontor eller i en produktionshal. Et klimaanlæg / aircondition skal forbedre arbejdsmiljøet effektivt, og vi sørger altid for en optimal løsning. Temperaturener en vigtig del af det, og på mange kontorer kender man til høje temperaturer i højsommeren, og så falder medarbejdernes effektivitet.

Med komfortkøling imødekommes dette problem – og hos Dankøling har vi lang erfaring med at levere og montere komfortkøling.

Kyndig rådgivning om køleløsning er afgørende

Antallet af medarbejdere i virksomheden er lig med antallet af forskellige holdninger til et klimaanlæg. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige rådgiver – Dankøling er med i hele processen. Fra dimensionering af anlæg, til montering og den efterfølgende servicering er din virksomhed sikret markedets bedste rådgivning hos os.

Antallet af medarbejdere i virksomheden er lig med antallet af forskellige holdninger til et klimaanlæg. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige rådgiver – Dankøling er med i hele processen. Fra dimensionering af anlæg, til montering og den efterfølgende servicering er din virksomhed sikret markedets bedste rådgivning hos os.

Vi forhandler endvidere nogle af de absolut bedste løsninger på markedet – og vi er bl.a. stolte samarbejdspartnere med Samsung. Deres klimaanlæg er spækket med nye teknologier, der effektivt forbedrer indeklimaet og herved medarbejdernes trivsel og produktivitet. Det indbefatter bl.a. deres WindFree-teknologi, som garanterer en arbejdsdag uden trækgener. Dertil kommer det lave lydniveau på blot 19dB, som skåner medarbejderne for betydelige lydgener og bidrager herved til et mere behageligt arbejdsmiljø. Moderne klimaanlæg kommer med mange muligheder.

Vores produkter kommer med mulighed for både lokalstyring og fjernstyring. Førstnævnte løsning er ofte tilstrækkelig, da det giver mulighed for fuld kontrol i selve lokalet. Vi oplever dog en gang imellem, at udfordringer med systemet kan føre til irritation hos kunden. Her kommer fjernstyring til sin ret, da vi typisk kan løse problemet på afstand. Skulle det være nødvendigt, at vi rykker ud til din virksomhed, kan fjernstyringssystemet give os overblik, allerede inden vi tager afsted. Du kan her læse mere om fjernstyring og om vores partnerskab med Samsung

Et sundt arbejdsmiljø starter hos os

Der er ingen tvivl om, at en behagelig temperatur og et godt indemiljø er afgørende for virksomhedens produktivitet samt medarbejdernes trivsel og sundhed. Undersøgelser på området viser faktisk at afvigelser fra den optimale temperatur på mellem 21 til 22°C vil resultere i produktivitetsnedsættelser på hele 0,43% pr. højere celsiusgrad. Det er blot én af de mange fordele ved et godt indeklima – hertil kommer bl.a. de færre sygedage. Innovative og effektive klima-løsninger kan forbedre indeklimaet i din virksomhed betydeligt, og hos Dankøling er vi eksperter i at levere løsninger, som gør lige netop det. Du kan her læse meget mere om vigtigheden af et godt indeklima.

Effektive klimaløsninger tilpasset dit behov

Kontakt os nu og bestil en klimakonsulent for et uforpligtende besøg. Vores klimakonsulent vil blandt andet tale med jer, om hvorvidt en løsning med lokalstyring eller fjernstyring vil være bedst for netop jer. Uanset løsningen sørger vi for, at I står tilbage med et system, som I ved, hvordan I skal bruge.

Fra Rødovre kommer vi hurtigt ud til kunder i København og resten af Sjælland. Uanset hvorhenne i Danmark, din virksomhed har brug for vores hjælp, kommer vi gerne. Vi glæder os til at hjælpe med at øge produktiviteten og den generelle trivsel for medarbejderne i din virksomhed med en tilrettet og moderne klimaløsning.

Eks. 1

Aircondition med en kompressor

Fordele:

  • God energiudnyttelsesgrad.
  • Individuel rumregulering.
  • Pladsbesparende.
  • Mulighed for senere udvidelse.

Køling med multisplitanlæg

Med et multisplitanlæg fra Dankøling får I en løsning der tilgodeser den enkelte arbejdsstation. Medarbejderne har mulighed for at differentiere temperaturene, til glæde for alle. Løsningen vil være optimal i mange firmaer.
Med serviceaftalen sørger vi for at jeres anlæg altid virker optimalt.

Eks. 2

Vandkølingsanlæg med fancoils

Fordele:

  • God energifaktor
  • Fleksibel løsning
  • Mulighed for frikøling

Køling med vandkølingsanlæg

Et vandkølingsanlæg er optimalt i bygninger med mange rum – og fungerer som et centralvarmeanlæg med radiatorer, selvfølgelig med koldt vand. Til store kontorhuse, hoteller o.lign. er et vandkølingsanlæg fra Dankøling den rigtige løsning. Med serviceaftalen sørger vi for at dit anlæg altid virker optimalt.

Referencer

Boligexperten Administration A/S administrerer andelsboligforeninger, ejerforeninger o.lign. Virksomheden er placeret på Vesterbrogade i en smuk gammel ejendom, med vinduesfacade ud mod Vesterbrogade. Udsigten er smuk, men facaden betyder at der bliver meget varmt i lokalerne. Dankøling har leveret Multisplit aircondition til Boligexperten.

Udvalgte kunder

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Dankøling

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker rådgivning til en klima- eller køleløsning for din virksomhed.

Ring til os på 70 25 94 50