Fordelene ved at installere et klimaanlæg

Gode råd

Fordelene ved at installere et klimaanlæg

Selvom den danske sommer til tider kan være ret så lummer, kan et klimaanlæg måske lyde som en unødvendig luksus. For temperaturene er trods alt relativt lave det meste af året. Men et klimaanlæg er faktisk nyttigt hele året rundt og fører mange fordele med sig. Vi har samlet et lille udvalg af dem.

Bedre indeklima

Et velfungerende klimaanlæg udskifter luften i lokalet med jævne mellemrum. Det er især gavnligt på kontorer og andre arbejdspladser, hvor man bruger mange timer om dagen. For når luften føles friskere, bliver medarbejdere også mere motiverede, koncentrerede og effektive.

Et klimaanlæg er i øvrigt med til at regulere luftfugtigheden i rummet. Det betyder, at man ikke skal kæmpe med tørre luftveje og irriterede øjne på grund af for lav luftfugtighed – eller hovedpine, allergi og risiko for svampeangreb på grund af for høj luftfugtighed. Derfor kan det også godt betale sig at investere i et klimanlæg til kontoret.

Jævne temperaturer

Det kan være en kamp af opretholde en tålelig rumtemperatur. Om sommeren bliver der ofte for varmt, og om vinteren bliver der for koldt. Et klimaanlæg giver en stabil temperatur året rundt, og derfor behøver du ikke at døje med svingende temperaturer på arbejdspladsen eller i hjemmet.

Mulighed for differentierin af temperaturer

Med det rette klimaanlæg er der mulighed for at justere temperaturene efter behov. Det er især fordelagtigt på arbejdspladser, hvor forskellige arbejdsstationer giver behov for forskellige rumtemperaturer. Med et såkaldt multisplitanlæg har medarbejderne mulighed for at differentiere temperaturene, og derved opnås der en optimal rumtemperatur for alle medarbejdere.

Hvis du vil vide mere

Hos Dankøling har vi over 15 års erfaring med klimanlæg, og vi leverer, monterer og servicerer professionelle køle- og klimaløsninger i hele landet. Hvis du vil høre mere om fordelene ved et klimanlæg, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Udvalgte kunder

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Dankøling

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker rådgivning til en klima- eller køleløsning for din virksomhed.

Ring til os på 70 25 94 50