Aircondotion til kontoret

Optimer arbejdsmiljøet med aircondition på kontoret

Aircondition til kontoret

Mange medarbejdere tilbringer arbejdsdagene i for høje eller for lave temperaturer, hvilket kan føre til lavere trivsel samt lavere produktivitet.

Aircondition / klimaanlæg kan aktivt bidrage til et mere behageligt og effektivt kontor – og hos Dankøling har vi lang erfaring med at hjælpe danske virksomheder til den bedste løsning for et bedre indeklima.

 

Aircondition skaber et bedre indeklima

Hos Dankøling tilbyder vi højkvalitets aircondition til dit kontor. Med et klimaanlæg på kontoret sikrer du dine medarbejdere et behageligt indeklima, hvor temperaturen udendørs ikke har indflydelse på jeres indemiljø. Klimaanlægget vil holde temperaturen på et kontor stabilt, så det hverken bliver for varmt eller koldt. Det skaber de bedste rammer for en vellykket arbejdsdag, og medarbejderne vil nyde et bedre arbejdsmiljø.

Indeklimaet er nemlig en afgørende del af medarbejdernes mulighed for at levere koncentreret og ihærdigt arbejde over flere timer. Hvis det er meget varmt, vil effektiviteten automatisk dale, mens en behagelig temperatur vil gøre det nemmere at holde sig frisk, veloplagt og fokuseret. Det viser sig faktisk at afvigelser fra en rumtemperatur på mellem 21 til 22°C kan forårsage en præstationsforringelse på hele 0,43% pr. celsiusgrad (ved for høje temperaturer). På denne måde kan en god aircondition på kontoret altså gøre en stor forskel på produktiviteten på en arbejdsplads.

Hos Dankøling tilbyder vi det bedste inden for airconditionanlæg til kontorer, og vi giver dig kyndig rådgivning og vejledning i hele processen. Vi hjælper dig til at indstille anlægget, så du får den mest optimale temperatur, som bedst muligt dækker alles ønsker.

Vi står for det hele

Hos Dankøling er vi med hele vejen. Vi hjælper dig med den rigtige købsbeslutning ud fra netop din virksomheds behov og ønsker, og vi står endvidere for at dimensionere og montere airconditionanlægget på kontoret. Vi kan desuden også stå for den efterfølgende servicering af anlægget.

I samspil med jer finder vi desuden ud af, hvorvidt lokalstyring eller fjernstyring giver bedst mening for netop jer. Vi er stolte partnere med Samsung, som leverer nogle af de absolut bedste og mest pålidelige systemer i branchen. For de fleste er det tilstrækkeligt med lokalstyring, hvor kontrol og styring af anlægget sker i rummet. Med fjernstyring har vi mulighed for at hjælpe med eventuelle udfordringer fra afstand. Skulle være nødvendigt med reparation på stedet, har vi også allerede de nødvendige informationer, inden vi kommer ud til jer.

Samsungs aircondition byder på yderst moderne teknologier, som sikrer en upåklagelig integration i ethvert kontor- og arbejdsmiljø. WindFree-teknologien sikrer en klimaregulering helt uden trækgener, der gør det mere behageligt at sidde ved systemet i flere timer. Desuden er lydniveauet ganske lavt (helt ned til 19 dB). Du kan her læse meget mere om fjernstyring samt vores partnerskab med Samsung.

Kontakt os – hvis du overvejer aircondition

Hvis du har brug for aircondition på dit kontor, står vi hos Dankøling klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden. Vi har hjemme i Rødovre, og vi kommer således gerne ud til kunder i København samt på resten af Sjælland – faktisk kommer vi gerne ud til virksomheder over hele Danmark.

Ønsker du at modtage et uforpligtende besøg af en dygtig klimakonsulent i din virksomhed, kommer vi gerne ud og tager en uforpligtende snak om din virksomheds behov og muligheder. Vi ser frem til at hjælpe din virksomhed til et mere behageligt indeklima og en mere produktiv arbejdsdag.

Udvalgte kunder

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Dankøling

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker rådgivning til en klima- eller køleløsning for din virksomhed.

Ring til os på 70 25 94 50