Klimaanlæg bolig

Skab komfortabelt indeklima i dit hjem

Hvorfor klimaanlæg i huset

For at kunne leve op til de senest års bygningsreglement og fremtidige, bliver boliger bygget så tæt og med så smal en energiramme at det skal blive varmt når temperaturen er lidt udover det sædvanlige eller vi er mange mennesker samlet. Har vi en sommer som i ’18 med +25°C over et par måneder. Ja, så har alle det varmt uanset byggeår på din bolig.

Hvad vi kan tilbyde

Begge ovenstående scenarier er en af forcerne ved et klimaanlæg i huset, at regulere temperaturen. Faktisk kan vi tilbyde anlæg som kan køle helt ned til 12°C og varme op til 30°C. Det er ideelt til feks. Køling af vinrum.

Udover temperaturen, er et klimaanlæg fantastisk til at rense luften. Både for fugt, støv og andre partikler, som bakterier og virus.

Kombiner affugtning og eliminering af partikler med WindFreeTM teknologien, så har man en fremragende klimaløsning i soveværelset.

Alle Samsungs anlæg kan påbygges WiFi styring, så man via en app kan styrer anlægget over nettet.

Klimaanlæg i soveværelset

Soveværelset er måske det vigtigste rum i hele huset. Det er her din krop får lov til at restituere, og det er her din hjerne får sin velfortjente hvile. Derfor er det enormt vigtigt at du skaber et sundt indeklima i soveværelset der sikrer dig den bedste søvn.

Studier fra DTU har bevist en stærk korrelation mellem indeklima i soveværelse, og menneskers præstationsevne. Her var det klart at et sundt indeklima, øger vores produktivitet, humør, samt reducerer stress, da det har en direkte indflydelse på vores søvn. Med et klimaanlæg i soveværelset kan du sikre at du får det bedste indeklima, og derved den bedste søvn som din krop fortjener.

Du kan læse DTU’s undersøgelse lige her.

Hvordan ser økonomien ud

Størrelsen og kompleksiteten er altid afgørende for etableringsprisen. Men drift økonomien kan man sige lidt mere om. Ved varmedrift ligger Samsungs anlæg et typisk et sted mellem 4-5 i SCOP. Det vil sige at man får 4-5 kW igen for hver 1 kW man smider i anlægget. Ved køledrift er det ca halvdelen. Så dit forbrug er selvfølgelig afgørende.

Udvalgte kunder

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Dankøling

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker rådgivning til en klima- eller køleløsning for din virksomhed.

Ring til os på 70 25 94 50