Klimaanlæg butik

Forbedr dit butiksmiljø med effektiv klimatisering

Hvorfor klimatisering af din butik

Et salg er ofte betinget af kundernes velbefindende i jeres butik og her er temperaturen en mærkbar parameter for kunderne. I sommerperioden bliver det hurtigt for varmt, dels pga solen kombineret med store vinduespartier og belysningen som også kan være en stor synder. Tilsvarende skaber ”åben dør” princippet og glaspartiet, i overgangsperioderne og om vinteren, for kolde salgslokaler.

Det er bare ikke indbydende at prøve de par bukser når pingvinerne danser i prøverummet, ligesom medarbejdernes utilpashed hurtigt bliver opfanget af kunderne. Det er altid en god investering med gode rammer.

Hvad vi kan tilbyde

Som eksperter i Samsungs klima sortiment kan vi levere hele paletten af høj kvalitets klimaanlæg. Gulv, loft, væghængte eller indbygget enheder, som alle kan varme og køle. Lufttæpper kan også arrangeres. Med effekter på op til 50 kW per udedel, kan alle behov dækkes.

Har I behov for bedre kontrol eller central kontrol som er velegnet i kædebutikker, tilbyder vi også fjernstyring af jeres anlæg.

Innovativt design

En af grundpillerne i Samsungs klima sortiment er innovativt design som primært skal forandre og forbedre klimabranchen.

I den tråd har Samsung de seneste år bla skabt 360° kassetterne og WindFreeTM som begge er en helt ny tilgang til klimaanlæg. I særdeleshed 360° kassetten er et designmæssigt pragtstykke som også giver ejeren mulighed for tilpasse enheden så den reflektere interiøret i netop sin butik.

Udvalgte kunder

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Dankøling

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker rådgivning til en klima- eller køleløsning for din virksomhed.

Ring til os på 70 25 94 50