Case – Rigspolitiet i Glostrup

Effektive køleløsninger til Rigspolitiet i Glostrup

Rigspolitiet i Glostrup

For hovedentreprenør Jakon A/S etablerede Dankøling 3 stk. køleanlæg for Rigspolitiet i Glostrup. De to anlæg forsyner serverrum, og det sidste anlæg forsyner komfort. Entreprisen bestod af forsyning for 3 stk. køleflader for ventilation, komfortkøling via ventilationskølebafler samt køling af serverrum med ‘inrow’ kølere. I forbindelse med, at Rigspolitiet skulle flytte lokation blev Dankøling valgt til at udføre klimaentreprisen. Som komfortkøling i kontorarealer blev det valgt, at benytte ventilationskølebafler med kølevand forsynet af hovedchiller KØ04. KØ04 er konstrueret som en luftkølet chiller med integreret frikøling, der sørger for at udnytte lave udetemperaturer til at producere køling. Systemet fungerer indtil 2 grader under den ønskede fremløbstemperatur. Dette betyder f.eks., at systemet kan udnytte en udetemperatur på 8 grader, i tilfælde hvor temperaturen på fremløbsvandet er defineret til 10 grader.

Køling for serverrum – KØ01 / KØ02
Til køling af serverrum er der, som ved KØ04, valgt to chilleranlæg med integreret frikøling. Disse to anlæg er konstrueret så de kan fungere uafhængigt af hinanden. Som køleflader i serverrummet blev det besluttet at benytte ‘in-row kølere’. Som navnet indikerer placeres fladerne i servergangene, og disse anlæg har samme modulmål som rackskabe (600x1000mm). Ved at inddele serverrummet i kolde og varme gange er fordelen, at den kolde luft blæses ud i en kold gang, som rackskabene suger fra – den varme luft der kommer på den anden side, trækkes så igennem kølefladen.

Intelligent overvågning via ‘AERWEB3000’.
Som en del af chilleranlægget er der etableret en intelligent styreenhed der hedder ‘AERWEB3000’. Denne styreenhed gør det muligt at aflæse og stille parametre via internettet og GSM styring. Endvidere er der alarmer over email og sms, og disse alarmer kan reguleres og nulstilles fra en fjerndestination – den eneste forudsætning er, at der er en computer med internetforbindelse til rådighed.

Øvrige
Dankøling leverede komplet kvalitetssikring til køleentreprisen inklusive CE mærkning af anlæg. Således leverede vi en totalløsning indenfor køleentreprisen.

Udvalgte kunder

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Dankøling

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker rådgivning til en klima- eller køleløsning for din virksomhed.

Ring til os på 70 25 94 50