Serviceaftale

Beskyt din investering med en Dankøling Serviceaftale

Sikr din investering

En aftale sikrer jeres investering En ’billig’ løsning kan hurtigt blive dyr, hvis den ikke serviceres jævnligt af fagfolk.

Med en Dankøling Serviceaftale sørger vi for, at jeres anlæg og udstyr altid yder bedst muligt. Og så er vi klar døgnet rundt, hvis uheldet er ude.

På vagt for dig

Vores døgnservice er bogstaveligt talt service døgnet rundt. Det er din tryghed for at et akut problem med dit klimaanlæg bliver løst, så snart det opstår.

Inden det går ud over kunder, produkter eller ydelser. Ring på 70 25 94 50. Du kan gemme nummeret i din mobil. Ellers står det altid på forsiden af vores hjemmeside.

Vip kunde

Udover vores døgnservice sørger vi for at tilse og vedligeholde din løsning, og kan derved hurtigt konstatere om der er utætheder eller lignende på anlægget, der medfører udslip på kølemiddel.

Dette betyder nedsat køleevne, med mindre utætheden udbedres og kølemiddel påfyldes. Det overlader du bare til os. Vi holder øje med dine anlæg og annoncerer vores besøg, når det er tid til service – skulle der alligevel ske et akutudkald, er du prioriteret højest som VIP kunde.

Få de bedste arbejdsbetingelser

Med mere end 10 år i branchen og autoriserede fagmænd i døgnservice kan vi garantere dig professionelle løsninger, der virker. For dig handler det om, at din virksomhed, butik eller restaurant udgør et sundt og rart sted at arbejde. Og det ansvar tager vi seriøst.

Vi løser opgaver landsdækkende for små og store virksomheder – og tilbyder servicekontrakter til alle former for anlæg, også etablerede anlæg. Få besøg af vores konsulent ved at udfylde kontakt formularen til højre. Inden for to døgn vil vi kontakte dig og aftale et møde med en af vores konsulenter.

Udvalgte kunder

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Dankøling

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker rådgivning til en klima- eller køleløsning for din virksomhed.

Ring til os på 70 25 94 50