DØGNSERVICE, SALG OG SUPPORT
Ring på 70 25 94 50

Overvågning/alarm

HVORDAN KAN VI OVERVÅGE

Uanset hvilket produkt du har installeret, kan vi med en uafhængig styring overvåge temperaturen, CO2 niveauet eller andet som giver udtryk i omgivelserne. Visse producenter tillader også at man får melding om drift status eller/og fejl, det kan f.eks. lade sig gøre med alle Samsungs anlæg.

Overvågningen kan så resultere i en alarmbesked til ejeren, en driftsleder eller til os. Så vi kan tage hånd om udfordringen hurtigst muligt.

En sådan løsning vil vi altid anbefale i situationer med kritisk køl eller varme, f.eks. serverrum eller proces køl/varme.

BACK-UP

Hvis der er tale om kritisk køl/varme kan der være god fornuft i at kigge på mulighederne for back-up systemer. I Samsungs anlæg er styringen forbedret på back-up systemer.

Eksempel:

I et serverrum, vil en fejl på den primære køleenhed automatisk kunne aktivere en sekundær (BACK-UP) enhed, sende en alarmbesked eller/og aktivere et 3.parts system.

UDFYLD NEDENSTÅENDE FORMULAR

* indicates required

Produkt brochure

Salgs Brochure


Info

Dankøling A/S

Islevdalvej 41
2610 Rødovre

70 25 94 50

Kunder

Bankoplysninger

Dansk Bank
3001 - 4140916994

Regninger skal sender på EAN:

EAN
5790002416187

CVR
25965000

Kontoudtog sendes på adm@dankoeling.dk

Vedr. Servicebesøg faktureres min. 2 timer excl. Servicevogn hjælpematerialer miljø moms

Certifikat

ISO 9001 Cerificeret

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

×

Menu

Ring op

Skriv til os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.