Service

Ekspertrådgivning og Kvalitetssikring

Hvad er service hos os

En serviceaftale hos Dankøling betyder tryghed for jer som ejere af et avanceret stykke udstyr. Uanset hvor komplekst lige præcis jeres anlæg er, gælder de samme forudsætninger for en god og stabil drift for alle anlæg.

Regelmæssig rengøring er det vigtigste element for at sikre optimal drift. Herefter er det tekniske opsyn såsom tryk-/temperaturmåling, gennemgang af elektriske forbindelser, mekanisk duelighed og forbrugsafstemning.

Som et sidste, men ikke uvæsentligt element, er der informationsniveauet. Hvordan betjenes anlægget korrekt, hvordan afhjælper man selv støv- og skidt ansamlinger, hvor står man når behovet ændrer sig osv. Det er et meget vigtigt element i vores service at vores veluddannet personale er i stand til at rådgive bedst muligt, både før, under og efter en installation.

I tråd med et godt informationsniveau tilbyder vi derfor også en række tilvalgsprodukter til serviceaftalen, overvågning og fjernstyring, så du som ejer bedst får dækket dine behov og kan være tryg ved dit nye eller eksisterende anlæg.

Hvad siger lovgivningen

I Danmark har vi en restriktiv lovgivning ift. resten af EU. Udover en begrænsning på størrelsen af installeret anlæg med HFO-kølemiddel, så er der også krav om årligt eftersyn på anlæg med over 1 Kg kølemiddel påfyldt.

Derudover at det vigtig for ejeren af anlægget at være opmærksom på vi i Danmark har forskellige certificeringskrav til virksomheder som installere og servicere anlæg med kølemiddel. Langt de fleste støder de KMO certificeret installatører, som kun må installere og servicere anlæg på op til 2,5 Kg kølemiddel. Er anlægget over de 2,5 Kg skal installatøren være ISO 9001 certificeret. Dankøling A/S er ISO 9001 certificeret.

Udvalgte kunder

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Dankøling

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker rådgivning til en klima- eller køleløsning for din virksomhed.

Ring til os på 70 25 94 50