DØGNSERVICE, SALG OG SUPPORT
Ring på 70 25 94 50

Klimaanlæg til kontor


Det er vigtigt at have et godt indeklima på i et kontormiljø, hvor temperaturen ellers kan svinge meget op og ned. For at sikre at dine medarbejdere kan holde koncentrationen og fokus i sit arbejde, skal der være en behagelig, stabil temperatur, hvor dine medarbejdere hverken bliver for varme eller kolde.

Et klimaanlæg til kontorer kan være med til at opretholde et behageligt indeklima, som er rart at arbejde i, uanset hvordan vejret er udenfor. Ofte er et sundt indeklima med udskiftning af luften med til at bidrage til at medarbejdere arbejder mere fokuseret og effektivt, og det giver større arbejdsglæde at befinde sig i et tilpas tempereret miljø.

Vi tilbyder det bedste klimaanlæg til kontor

Hos Dankøling tilbyder vi et klimaanlæg af høj kvalitet til dit kontor, der kaldes komfortkøling. Komfortkøling er et klimaanlæg, som mange virksomheder anvender til kontorer eller produktionshaller, fordi kvaliteten er høj.

Vi rådgiver dig om klimaanlæg til kontor

Hos Dankøling har vi en stor viden om og erfaring med klimaanlæg til kontorer, og vi kan derfor tilbyde rådgivning inden for forskellige løsninger med køle- og klimaanlæg. Det er meget forskelligt, hvor varmt eller kold, den enkelte medarbejder ønsker lokalet skal være, og derfor er den rigtige rådgivning i at indstille klimaanlægget vigtig. Når du vælger os som leverandør af dit klimaanlæg til dit kontor, er vi med hele vejen. Vi sørger for at dimensionere anlægget og montere det, og vi står også for den efterfølgende servicering.

Kontakt os – om klimaanlæg til kontor

Hvis du har brug for et klimaanlæg egnet til kontor, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi har en stor viden om klimaanlæg, og vi fortæller meget gerne mere om dine muligheder, og hvad vi kan gøre for dig. Vi sender også gerne en af vores klimakonsulenter ud på et uforpligtende besøg i din virksomhed, hvor I kan tale mere om mulighederne og jeres ønsker og behov.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til et behageligt indeklima i din virksomhed.

Info

Dankøling A/S

Islevdalvej 41
2610 Rødovre

70 25 94 50

Kunder

Bankoplysninger

Dansk Bank
3001 - 4140916994

EAN
5790002416187

Certifikat

ISO 9001 Cerificeret

×

Menu

Ring op

Skriv til os