Blog

Gode råd

Dårligt vs. godt indeklima

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvor mange timer du egentligt bruger inden døre? Hvis du er som gennemsnittet, bruger du 90 % af din tid indenfor. Rigtig mange af disse timer er naturligvis derhjemme og på arbejdet. Derfor er det enormt vigtigt, at du bevæger dig i et godt og sundt indeklima.

For et dårligt indeklima har ikke blot en effekt på din livskvalitet, men også på din sundhed. Med ordet indeklima forstås faktorer som varme, luft, lys, fugt, røg m.m., og her er der en masse parametre, som du kan kontrollere.

Hvis du fx har koncentrationsproblemer, føler dig ineffektiv eller synes, at rummet er præget af tung og stor luftfugtighed, så kan det skyldes et usundt indeklima – og det påvirker altså helbredet.

Vælg den rette kølekompressor til dit kølerum

Stabil og pålidelig køling er uundværligt i supermarkeder, fødevarelagre, storkøkkener og andre steder, hvor man opbevarer ferske fødevarer. For det kan medføre et stort økonomisk tab, hvis køleanlægget går i stå.

Derfor er det helt essentielt at vælge en driftsikker køleløsning til dit kølerum. Men hvad skal du kigge efter? Og hvilke andre faktorer er vigtige at overveje, hvis du vil opnå en optimal og energivenlig køling? Dankøling giver dig en håndfuld gode råd.

Skån miljøet med et Co2-køleanlæg

CO2 har måske en negativ klang i de flestes ører, og det er nok de færreste, der sætter lighedstegn mellem den omdiskuterede gas og miljøvenlighed og bæredygtige løsninger.

Men indenfor det rette trykområde kan CO2 være et effektivt kølemiddel, som oven i købet ikke belaster miljøet. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du kan opnå en effektiv køling og samtidigt skåne miljøet med et CO2-køleanlæg.

Få optimal drift med køling af serverrum

IT udgør rygraden i mange virksomheder. Ligeledes er det også afgørende, at din virksomheds servere fungerer optimalt og ikke overopheder. Det kan nemlig få store økonomiske konsekvenser for din virksomhed.

Derfor er det også en rigtig god idé at holde temperaturen i serverrummet stabil. Ellers kan det ende med et katastrofalt resultat.

Fordelene ved at installere et klimaanlæg

Selvom den danske sommer til tider kan være ret så lummer, kan et klimaanlæg måske lyde som en unødvendig luksus. For temperaturene er trods alt relativt lave det meste af året.

Men et klimaanlæg er faktisk nyttigt hele året rundt og fører mange fordele med sig. Vi har samlet et lille udvalg af dem.

Udvalgte kunder

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Dankøling

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker rådgivning til en klima- eller køleløsning for din virksomhed.

Ring til os på 70 25 94 50