DØGNSERVICE, SALG OG SUPPORT
Ring på 70 25 94 50

Klimaanlæg Butik

butik, 360 kassette, samsung

HVORFOR KLIMATISERING AF DIN BUTIK

Et salg er ofte betinget af kundernes velbefindende i jeres butik og her er temperaturen en mærkbar parameter for kunderne. I sommerperioden bliver det hurtigt for varmt, dels pga solen kombineret med store vinduespartier og belysningen som også kan være en stor synder. Tilsvarende skaber ”åben dør” princippet og glaspartiet, i overgangsperioderne og om vinteren, for kolde salgslokaler.

Det er bare ikke indbydende at prøve de par bukser når pingvinerne danser i prøverummet, ligesom medarbejdernes utilpashed hurtigt bliver opfanget af kunderne. Det er altid en god investering med gode rammer.

HVAD KAN VI TILBYDE

Som eksperter i Samsungs klima sortiment kan vi levere hele paletten af høj kvalitets klimaanlæg. Gulv, loft, væghængte eller indbygget enheder, som alle kan varme og køle. Lufttæpper kan også arrangeres. Med effekter på op til 50 kW per udedel, kan alle behov dækkes.

Har I behov for bedre kontrol eller central kontrol som er velegnet i kædebutikker, tilbyder vi også fjernstyring af jeres anlæg.

INNOVATIVT DESIGN

En af grundpillerne i Samsungs klima sortiment er innovativt design som primært skal forandre og forbedre klimabranchen. I den tråd har Samsung de seneste år bla skabt 360° kassetterne og WindFreeTM som begge er en helt ny tilgang til klimaanlæg. I særdeleshed 360° kassetten er et designmæssigt pragtstykke som også giver ejeren mulighed for tilpasse enheden så den reflektere interiøret i netop sin butik.
360 kassette, style

UDFYLD NEDENSTÅENDE FORMULAR

* indicates required

Produkt brochure

Salgs Brochure


Info

Dankøling A/S

Islevdalvej 41
2610 Rødovre

70 25 94 50

Kunder

Bankoplysninger

Dansk Bank
3001 - 4140916994

Regninger skal sender på EAN:

EAN
5790002416187

CVR
25965000

Kontoudtog sendes på adm@dankoeling.dk

Vedr. Servicebesøg faktureres min. 2 timer excl. Servicevogn hjælpematerialer miljø moms

Certifikat

ISO 9001 Cerificeret

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

×

Menu

Ring op

Skriv til os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.