DØGNSERVICE, SALG OG SUPPORT
Ring på 70 25 94 50

Klimaanlæg Hotel

ingen aircondition, hotel, brok

STATUS

De seneste somre har virkelig understreget at det godt kan blive varmt her i kolde Danmark. I mange henseende er det skønt og godt for turismen, for bylivet, erhvervsdrivende og dermed os hotel branchen, som nyder godt af solskin.

Vi har traditionelt taget imod sommeren og varmen med taknemmelighed. Men under tiden er gæsternes krav til komfort steget betragteligt og den solrige varme vi takkede for, er pludselig blevet gæsternes begrundelse for et fravalg.

Aircondition / Klimaanlæg er blevet et parameter for gæsternes valg i takt med at klimaanlæg vinder indpas i erhvervet, de private hjem og nu os på hotel. Man vil kunne nyde den samme funktionalitet og komfort som på jobbet og i privaten.

HVAD ER KLIMATISERING?

Klimatisering er helt basalt regulering af temperatur og luftfugtighed. Men i dag kan klimaanlæg langt mere og bør betragtes som et komplet luftbehandlingssystem. Udover regulering af temperatur og luftfugtighed, kan et klimaanlæg også rense luften og levere luftskifte, altså frisk luft.

HVAD KAN VI TILBYDE?

Vi kan med Samsungs klima sortiment tilbyde klimaanlæg af højeste kvalitet og mest innovative produktlinje. Regulering af temperatur i små rum er en udfordrerende størrelse, specielt når der er stillesiddende eller sovende mennesker til stede. Risikoen for trækgener er betragtelige og et forkert dimensioneret anlæg vil give store udsving i temperaturen på hotel værelset.

1 2018 udviklede Samsung en ny serie af WindFreeTM indedele som udmærker sig ved at lave diffus køling, dvs at trækgener minimeres til et minimum. WindFreeTM teknologien kombineret med korrekt projektering og udførelse, er cocktailen som sikre den rigtige løsning ved klimatisering af små lokaler.

I Samsung regi kan vi komponere enkelt elementerne varme/køl, ventilation og fugtstyring alt efter kundens behov. Vi bruger enkelt delenes forcer der hvor behovet er. Det giver et utroligt fleksibelt system som kan tilpasses den enkelte brugers behov og er nemt at betjene.

Vi tilbyder desuden forskellige muligheder ift. styring af systemet. Så ønsker man ikke bøvl med indstilling af anlægget kan vi bla lave en fjerntilslutning som muliggør fjernsupport. Se mere under Service.

Til hoteller er der mulighed for lokal overstyring af feks et nøglekorts system og vi kan også levere en central placeret styringspanel som kan styre hele anlægget evt kombineret med fjernstyring.

HVORDAN SER ØKONOMIEN UD?

Størrelsen og kompleksiteten definerer selvfølgelig anlægsomkostningerne. Mens brugen af anlægget er afgørende for driftsudgiften, både den ene og anden vej. Samsung er ikke den billigste producent på markedet, men vi garanterer en ordentlig projektering og udførelse og det vil i det lange løb resultere i lavere driftsudgifter.

Et klimaanlæg kan også genere varme og vil faktisk ofte være en billigere løsning end traditionelle opvarmningsmetoder. Hvis man indregner besparelsen ved at undlade central opvarmning, er et Samsung klimaanlæg uden sammenligning den billigste og bedste løsning på markedet.

En sidste, men ikke uvæsentlig betragtning er muligheden for Heat Recovery. Når et klimaanlæg genererer køl går der en masse varme til spilde i processen. Ved at påbygge Heat Recovery på systemet kan denne varme omsættes til feks vand. Det vil nedbringe driftsomkostningerne både på klimaanlægget og ved produktionen af varmt vand.

Der er ingen grund til at jeres hotel ikke skulle kunne nyde godt af et klimaanlæg fra Dankøling.

UDFYLD NEDENSTÅENDE FORMULAR

* indicates required

Produkt brochure

Salgs Brochure


Info

Dankøling A/S

Islevdalvej 41
2610 Rødovre

70 25 94 50

Kunder

Bankoplysninger

Dansk Bank
3001 - 4140916994

Regninger skal sender på EAN:

EAN
5790002416187

CVR
25965000

Kontoudtog sendes på adm@dankoeling.dk

Vedr. Servicebesøg faktureres min. 2 timer excl. Servicevogn hjælpematerialer miljø moms

Certifikat

ISO 9001 Cerificeret

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

×

Menu

Ring op

Skriv til os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.